Starfish Ventures Office Fitout – IDEA 2020

Starfish Ventures Office Fitout

starfish-05-joinery.jpg

What is the ‘big (IDEA)’ behind this project?
The brief included the separation between client business and office; this was achieved by creating a ‘front of house’ and ‘back of house’ scenario. The client also wanted an open plan office with acoustic privacy and natural light. This was achieved by separating all offices with glass walls allowing natural light to penetrate and noise levels to be reduced. With the addition of large sliding glass doors that open into a four meter wide, well lit ‘central hub’ the open plan feel was complete.
more images

starfish-03-boardroom-shelves.jpgstarfish-06-feature-wall.jpgstarfish-07-offices.jpg

Design Practice: Plus Architecture
Location: Jolimont, Victoria