The Cancer Council of NSW - IDEA 2020

The Cancer Council of NSW

canon-01_low-res.jpg

Geyer aimed to convert the 4400m2 premises of the Cancer Council of NSW into an open, vibrant workplace that encouraged interaction and equality of space. Functionality and adaptability was also required, in order to support large numbers of volunteers during fundraising events. Each floor features a stage of the lifecycle of the daffodil, the international symbol for cancer, providing a strong sense of connection throughout as well as a unique identity for each floor. This detail is reflected in the furniture selection, finishes, materials, and wall and glazing treatments. Additional community and breakout areas along with multifunctional meeting rooms encourage communication.

More images:

ffffcvvvimage-3.jpg555image-5.jpg555image-6.jpg

Design Practice: Geyer