TAC Geelong Headquarters Fitout | | IDEA 2020

TAC Geelong Headquarters Fitout

Williams Boag Architects

wba_tac_08.jpg

The new headquarters of the Transport Accident Commission (TAC) are open plan and flexible. All 750-plus workstations are located adjacent to natural light, meeting facilities and utilities areas. Quiet rooms are wayfinding features within strong-coloured pods. The central building atrium connects the four main tenancy levels via open staircases and also supplies natural light to the neutral, relaxing tones of the staff breakout areas, which are furnished with timber seating and lounge chairs. The ground floor reception is open to the building lobby, with which it shares common finishes, providing an accessible client interface.

more images

wba_tac_01.jpgwba_tac_03.jpgwba_tac_04.jpg

Design Practice: Williams Boag Architects
Location: Victoria