CHC Studio | | IDEA 2020

CHC Studio

ClarkeHopkinsClarke

05of10-chcstudio_rhiannonslatter.jpg

The new ClarkeHopkinsClarke studio creates a work environment that blurs the boundaries between indoor and outdoor spaces and creates a tension between street and studio, light and dark. The innovative design supports creativity, productivity and community. ‘New office’ design is explored using volume and space to define distinctive zones – including a foyer and gallery at ground level, reception and meeting rooms on a mezzanine above, and administration and a boardroom that cantilevers above the gallery on level one, as well as the open plan studio and a courtyard.

more images

07of10-chcstudio_rhiannonslatter.jpg08of10-chcstudio-rhiannonslatter.jpg03pf10-chcstudio-rhiannonslatter.jpg

Design Practice: ClarkeHopkinsClarke
Location: Victoria